Med det rette AV-udstyr i dine mødelokaler sikre du at dine præsentationer forløber gnidningsfrit.

Det vigtigste er at du kan fokusere på dit budskab og ikke på de hjælpemidler og ikke på de hjælpemidler du bruger til at få dit budskab frem. Hos os finde du det bedste udvalg af AV-udstyr til erhverv.

Med av-udstyr fra Solutors får du brugervenlige og prisstærke løsninger, hvor dit præsentationsbehov bliver dækket.

Business

Audioløsninger til mødelokaler/auditorier

Det perfekte mødelokale har også mulighed for tilslutning af lyd. Der skal kunne afspilles lydfiler fra præsentationerne. Vises der TV/video skal lyden være tydelig.  Benyttes videokonference i lokalet skal mødedeltagernes stemmer, kunne høres klart uanset hvor i verden de befinder sig. Vi har sammensat 3 forskellige møderumspakker, der løser lydopgaverne i små, mellemstore og store mødelokaler. For specielle lydopgaver, såsom auditorier og kantiner samarbejder vi med nogle af Danmarks dygtigste lydspecialister, således at du bliver sikret den mest optimale og professionelle løsning.

Storskærme til mødelokaler/auditorier

Trænger dit mødelokale til en brush-up?

De fleste mødelokaler i Danmark er mere eller mindre identiske. Vi har udviklet en række komplette pakker, der passer perfekt til langt de fleste lokaler. Alt udstyret i pakkerne er fra de største og mest anerkendte producenter – dette garantere høj kvalitet og hurtigt/effektiv installation.

Vores AV-konsulenter sidder klar ved telefonen og kan hurtigt rådgive dig i den retning som dit lokale kræver. Er dit lokale/auditorium mere specielt, er vi sikre på at vores AV-system designer kan skræddersy en løsning, der passer præcis til det behov du måtte have for udstyr til professionel formidling af budskaber.

Videokonference

Den teknologiske udvikling indenfor videokonference har de seneste år været enorm. Flere og flere lande har efterhånden en IT-infrastruktur der understøtter perfekt gengivelse af lyd og billeder via videokonference. Brugervenligheden er kommet i top. Det er blevet uhyre enkelt at forbinde mødet mellem deltagerne.

Solutors har sammensat 2 simple komplette pakker, der henvender sig til små og mellemstore virksomheder. Den ene er en punkt til punkt løsning og den anden en multipunktløsning, for mange mødedeltagere samtidigt. Ønskes en mere kompleks løsning har vi en af Danmarks bedste og højst certificerede videokonference specialister tilknyttet. Vi er sikre på at kunne finde den konferenceløsning der passer dit behov bedst.