Interaktiv læring gennem bevægelse og gamification.

Drømmer du om at få motiverede og læringsparate børn? Active Floor giver skoler, børnehaver, SFO’er, biblioteker og hospitaler nye måder til at fremme faglig, social og motorisk udvikling på en sjov måde. Active Floor er et interaktivt gulv, hvor man med fødderne navigerer rundt og spiller forskellige læringsspil. Active Floor har fra begyndelsen fokuseret på at det er bevægelsen som skal være det primære element i de enkelte spil.

Leg og læring hænger ofte sammen, og med fysisk aktive lege styrkes børnenes evne til at samarbejde og kommunikere. Leg er børns (og hjernens) fortrukne læringsværktøj – så hvorfor ikke benytte legen i undervisningen?

Active Floor

Active Floor i børnehaven og skolen.

Målet om brugen af IT i forhold til arbejdet med de 6 læreplanstemaer, stiller store krav til kreativiteten hos den enkelte pædagog. Rigtig mange pædagoger er udfordret, i at få tid til at integrere IT og læring indenfor de fastsatte mål.

Med Active Floor og de mange forskellige præprogrameret spil, er der rig mulighed for, at pædagogerne kan integrere læring på en naturlig og legende måde.

Barnet har også mulighed for at udvikle sine personlige kompetencer f.eks. gennem turtagning og samarbejde.

Sjov læring skaber større motivation.

Ved at arbejde med bevægelse, leg og gamication fanger du elevernes opmærksomhed på en helt ny måde. Derudover kan du samtidig have fuld fokus på de faglige læringsmål i de enkelte fag. På den måde indarbejder man bevægelses elementet i undervisningen på en naturlig måde – uden at gå på kompromis med det faglige fokus.

Giv børnene mulighed for at lære på den måde, der er den mest naturlige for dem: Med hele kroppen.

Skræddersyet løsning til din virksomhed

    Bestil et opkald fra vores AV-konsulent