Den gode lyd er yderst vigtig når du skal præsentere, både over for den lille gruppe men også til de store forsamlinger.

Ønsker du at budskabet skal blive hørt – højt og tydeligt? Et godt lydanlæg giver en god oplevelse og er en vigtig del af totaloplevelsen i mødelokalet, auditoriet, konferencerummet etc.

Vi har højttalere der kan vægmonteres, indbygges i loft eller helt skjules i loft/væg. Når du kombinere det med et professionelt mikrofon system, får du din lyd ud i de fjerneste hjørner af lokalet. Vi fører udelukkende produkter fra anerkendte producenter.

AUDIO

Audioløsninger til mødelokaler / auditorier

Det perfekte mødelokale har mulighed for tilslutning af lyd, når der skal afspilles lydfiler fra præsentationerne. Vises der TV/video skal lyden være tydelig og benyttes der videokonference i lokalet skal mødedeltagernes stemmer, kunne høres klart uanset hvor i verden de befinder sig.

Vi har sammensat 3 forskellige møderums-pakker, der løser lydopgaverne i små, mellemstore og store mødelokaler. For specielle lydopgaver, såsom auditorier og kantiner samarbejder vi med nogle af Danmarks dygtigste lydspecialister, således at du bliver sikret den mest optimale og professionelle løsning. Vi sammensætter gerne skræddersyede audioløsninger til mødelokaler, med specielle udfordringer.

Audioløsninger til undervisningsbrug i uddannelsessektoren

Lyden i nogle klasselokaler kan give en række udfordringer. Ofte er støjniveauet højt, når mange elever samarbejder på tværs. Det kan måske være vanskeligt for underviseren at trænge igennem også ned til de bagerste rækker i klassen. Solutors har en lang række løsninger rettet mod uddannelsesinstitutioner. Lige fra simple aktive højttalere, monteret ved skærmløsningen til kombinerede lærer/elev højttaler/mikrofon systemer.

Står du og mangler et mobilt PA-system har vi sammensat den perfekte løsning bestående af kraftige højttalere, forstærker samt gode mikrofoner. Kontakt os, og få et tilbud på forbedring af lyden i dine klasselokaler.

Skræddersyet løsning til din virksomhed

    Bestil et opkald fra vores AV-konsulent