Brug Google Jamboard i undervisningen og maksimer samarbejdet i klassen!

Skab en interaktiv undervisning, med den nye digitale 4K-touchskærm fra Google Jamboard. Nu kan undervisere og studerende – med minimal træning – skabe et fælles læringsmiljø, hvor kreativiteten ingen grænser har. Google Jamboard kan endda anvendes til fjernundervisning, hvor studerende kan deltage og sende spørgsmål samt dele ideer – uanset hvor de er – via Jamboard app på Android og iOS-enheder.

Realisere ideer, når som helst, hvor som helst!

Hvad kan et Google Jamboard gøre for din undervisning?

Google Jamboard er designet til at hjælpe med at skabe en kollaborativ undervisning for studerende – en undervisning der understøtter et moderne læringsmiljø, hvor gode ideer for alvor kan komme til live.

Fordi Google Jamboard har G Suite integration, kan du som underviser let begynde dine lektioner ved at hente forbyggede materialer ind, der er gemt i Google Drive; Docs, Sheets og Slides. På den måde fremmer du undervisningen med indhold der er effektivt og hurtigt tilgængelig. Du kan skitsere, tilføje skicky-notes, kopiere og trække web-indhold og billeder direkte ind fra internettet – som alt sammen gemmes automatisk i Google Drive og derfor let kan deles med andre.

Google jamboard til undervisning
  • Understøtter Google Cast, så flere skærme let kan kobles sammen.
  • Gør det nemt at arbejde på tværs af enheder og placeringer.
  • Skaber forbindelse når som helst med Hangouts tale- og videoopkald.
  • Løber aldrig tør for batterier takket være en passiv stylus.

55-tommer cloud-forbundet samarbejds-computer indbygget i en 4K-skærm

Google Jamboard – dit interaktive whiteboard

Google Jamboard kommer i 3 farver (rød, blå, grå) og kan vægmonteres eller udstyres et rullestativ – der gør det let at flyttet boardet mellem lokaler.

Kom i gang med det samme!

Vil du i kontakt?

    Bestil et opkald fra vores AV-konsulent