Få en 86″ stor touchskærm – til levering indenfor 24 timer

En touchskærm med ‘jeg elsker den her slags undervisning’-effekt, for elever og undervisere der ønsker et intuitivt, trådløst og sjovt undervisningsværktøj. Funktioner og værktøjer som virker og ikke forsinker undervisningen. Få touchskærmen leveret indenfor 24 timer.

86″ Interaktiv Skærm til Undervisning – BenQ RE8601

Hvad du får når du køber denne touchskærm:

Udover at du får markedets nyeste funktioner indenfor interaktive skærme, så får du også en touchskærm der…

 • ... hurtigt, let og uden brug af ledninger kan dele indhold fra skærmen til dine elevers computer, tablet eller smartphone og omvendt - med funktionen ‘InstaShare’.

  .

 • ... øger motivationen og engagementet hos eleverne. De kan nu deltage aktivt på skærmen, fra deres egen computer eller tablet, via funktionen ‘co-creation mode’.

  .

 • ... øjeblikkeligt giver dig adgang til Google Drive, OneDrive eller Dropbox - således at du kan down- samt uploader dokumenter, billeder og videoer mm. uanset hvor du er.

  .

… Og så får du en touchskærm med en masse fede værktøjer, så selv den mest nørdede underviser på skolen er tilfreds.

 • Formindsker spildtid og uro - dit personlige kort giver dig adgang indenfor sekunder.
 • Skaber et kreativt fælleskab.
 • Gør det let for underviserne at tilgå det de har forberedt.
 • Booster tålmodigheden hos eleverne.

Men tøv en kende, der er mere endnu

Sæt lige brillen ekstra højt på næsen til det næste. Nu bliver der med rund hånd, kastet flere funktioner og værktøjer oven i hatten (eller i dette tilfælde i touchskærmen). Touchskærmen indeholder nemlig dette:

touchskærm

Sig farvel til ‘kalibrering’ og goddag til de her funktioner:

 • AMS-service - dit eget personlige login kort. ‘Bib’ kortet ind på skærmen og tilgå let din personlige brugerkonto og undervisningsmateriale. Det gør det nemt for dig, at springe fra skærm til skærm eller undervisningslokale til undervisningslokale.

  .

 • EZWrite 5 - det får din skærm til at ligne og føles som et traditionelt Whiteboard (heldigvis) - men tag ikke fejl, det er proppet med nye funktioner. Det gør det nemt at samarbejde, uanset om dine elever bruger ‘klør fem’ eller en pen - og så foregår det hele ‘live’ på alle skærme der er tilkoblet.

  .

 • X-Sign Broadcast - gør det muligt at sende fælles beskeder, billeder og videoer ud i udvalgte eller alle klasseværelser - i bedste ‘Breaking News’ stil.

  .

 • Floating Tool - giver dig mulighed for at skrive ovenpå hvilken som helt app, hjemmeside, dokument, billede eller video. Derudover kan du også tage screenshot af hele eller dele af skærmen - det hele kan selfølgelig gemmes i din ‘Cloud’.

  .

 • Eye-care Solution - minimerer eksponeringen af ‘blåt lys’ og gør det derfor sundere for dig, dine elever og ikke mindst jeres øjne, at bruge skærmen.

Din engangs-investering i aldrig mere at blive frustreret over langsom ‘tavleundervisning’?

19.500 Kr.

ex. moms & fragt

Og hov: der følger vægbeslag med til touchskærmen – uden beregning, uanset hvor mange skærme du bestiller.

Skal det være slut med at spilde tid på gammelt ustabilt udstyr, som forsinker og forstyrrer undervisningen? God nyhed: Det kan være slut indenfor 24 timer.

[ BONUS : KØB 11 FÅ den 12. GRATIS ]

Giver I ‘lidt’ mængderabat? Nej! Vi giver MEGET mængderabat!

Her er din rabat-pakke:

✔︎ 12 x 86″ touchskærm

✔︎ Fri fragt

✔︎ Gratis wifi modul

✔︎ 12 vægbeslag

Din samlede besparelse:

36.000 kr.

Mangler du lige de 3 sidste argumenter for, at det er nu, du skal investere i en ny touchskærm?

Her er de:

#1

Fordi du på under 24 timer kan være sikret den nyeste teknologi indenfor interaktive skærme, og du undgår at ramle ind i den gobale mangel på touchskærme, der i øjeblikket skaber laaange leveringstider for rigtig mange på markedet. Er det nu du mangler, så er det nu du skal slå til.

#2

Fordi I FORTJENER en opgradering (jo, I gør!) og tilbuddet her findes ikke meget bedre. Bare vent til underviserne på skolen oplever hvor overskueligt og fantastisk det er at få et nyt læringsværktøj der rent faktisk hjælper undervisningen til at flyde bedre.

#3

… Og fordi det er så smart med det der ‘co-creation mode’ – det er det altså bare. Nu bliver “tavle-undervisningen”, en tid der nemmere inkluderer eleverne, deres nysgerrighed og kreativitet. Eleverne vil elske at kunne være mere med.

… Og skal du høre det fra hestens egen mund så tøv ikke med at give vores av-konsulent, Carsten, et kald på +45 61 79 60 60 – han ved alt hvad der er at vide om lige præcis denne tochskærm.

Bestil inden kl. 12 og få det leveret indenfor 24 timer & installeret inden 8 dage

Bestil et opkald ang. din nye 86″ touchskærm

Hvad sker der efter jeg har bestilt?

Så snart, vi har modtaget din bestilling sender vi en bekræftigelse afsted på mail til dig. Ønsker en installatør til opsætning af skærmen, modtager du snarest et opkald omkring tidspunkt og pris for installationen. Du får automatisk også en faktura på mail/EAN.