Møder eller undervisning på tværs af landet eller på tværs af kontinenter krævede tidligere større rejseforberedelser.

Med videokonference er du øjeblikkeligt i gang med mødet, uanset hvor i verden mødedeltagerne befinder sig. Priserne er de seneste par år raslet ned. Så nu kan små og mellemstore virksomheder også være med. Vi fører udelukkende videokonference produkter fra de største og mest anerkendte producenter.

VIDEOKONFERENCE

Videokonference til erhverv

Den teknologiske udvikling indenfor videokonference til erhverv, har de seneste år været enorm. Flere og flere lande har efterhånden en IT-infrastruktur der understøtter perfekt gengivelse af lyd og billeder via videokonference. Brugervenligheden er kommet i top. Det er blevet uhyre enkelt at forbinde mødet mellem deltagerne.

Solutors har sammensat 2 simple komplette pakker, der henvender sig til små og mellemstore virksomheder. Den ene er en punkt til punkt løsning og den anden en multipunktløsning, for mange mødedeltagere samtidigt. Ønskes en mere kompleks løsning har vi en af Danmarks bedste og højst certificerede videokonference specialister tilknyttet. Vi er sikre på at kunne finde den konferenceløsning der passer dit behov bedst.

Videokonference til uddannelsessektoren

Parallel og fjernundervisning vinder mere og mere indpas i uddannelsessektoren. Professoren på Aarhus universitet kan undervise elever i sine specialer, uanset hvor i verden de befinder sig. Eleverne der er spredt rundt omkring, kan på helt lige fod med de elever, der befinder sig i samme lokale som underviseren, deltage med spørgsmål og input. Fuldstændigt som at være der selv. Med videokonference, live-streaming, storskærme og lydsystemer kombineret, opnås den perfekte form for parallelundervisning.

Skræddersyet løsning til din virksomhed

    Bestil et opkald fra vores AV-konsulent