Fasthold dine elevers motivation og forøg deres indlæring ved hjælp af de nyeste digitale hjælpemidler til undervisning.

Solutors har 25 års erfaring med leverancer til den danske undervisningssektor. Vi kender de udfordringer som undervisere står overfor i hverdagen og derfor tilbyder vi de rette digitale hjælpemidler til undervisning.

EDU

Lyd til uddannelsessektoren

Lyden i klasselokaler kan give en række udfordringer. Ofte er støjniveauet højt, når mange elever samarbejder på tværs. Det kan måske være vanskeligt for underviseren at trænge igennem også ned til de bagerste rækker i klassen. Solutors har en lang række løsninger rettet mod uddannelsesinstitutioner. Lige fra simple aktive højttalere, monteret ved skærmløsningen til kombinerede lærer/elev højttaler/mikrofon systemer. Står du og mangler et mobilt PA-system har vi sammensat den perfekte løsning bestående af kraftige højttalere, forstærker samt gode mikrofoner. Kontakt os, og få et tilbud på forbedring af lyden i dine klasselokaler.

Skærmløsninger til uddannelsessektoren

Langt største delen af klasselokaler i Danmark er digitaliseret. Interaktive whiteboards, såsom SmartBoard vandt for alvor indpas i undervisningen for 6-7 år siden. De sidste par år er touchskærme kommet så langt ned i pris at de fleste vælger disse. Med en touchskærm har du helt de samme funktioner som du havde på et SmartBoard, men billedkvalitet, brugervenlighed og driftssikkerhed er langt større. Vi har installeret 100vis af touchskærme rundt omkring i de danske folkeskoler. Kontakt os, og få et tilbud på fornyelse af dine klasselokaler.

Videokonference til uddannelsessektoren

Parallel og fjernundervisning vinder mere og mere indpas i uddannelsessektoren. Professoren på Aarhus universitet kan undervise elever i sine specialer, uanset hvor i verden de befinder sig. Eleverne der er spredt rundt omkring, kan på helt lige fod med de elever, der befinder sig i samme lokale som underviseren, deltage med spørgsmål og input. Fuldstændigt som at være der selv. Med videokonference, live-streaming, storskærme og lydsystemer kombineret, opnås den perfekte form for parallelundervisning.