Vi er Solutors

Solutors er kendetegnet ved præcist og hurtigt at løse de AV-opgaver vores kunder stiller os. Vi har ingen intentioner om at fylde alt muligt mere eller mindre unødvendigt og avanceret udstyr ind i dit mødelokale. Vi ønsker at levere brugervenlige og enkle løsninger, som alle i din organisation vil blive tryg ved.

I en travl hverdag er mødelokalets kvalitet måske ikke det første du tænker på. Pludselig har du et supervigtigt møde, hvor mødelokalets muligheder bliver udfordret. Her kan du ikke vente 2-3 uger på et tilbud på nyt udstyr eller på installationen.  På vores kontor i Glostrup sidder en række konsulenter klar til at hjælpe. Vi har alle mange års erfaring indenfor AV-branchen. Vi er der når du har brug for det – 24/7.

Vores passion

Lynhurtige tilbud

I Solutors har vi muligvis Danmarks hurtigste ekspeditionstid. Indenfor 24 timer har du som kunde et præcist, konkurrencedygtigt og velbeskrevet tilbud, der også indeholder et aftalegrundlag, så du nøjagtigt ved hvad vi leverer og hvordan. Vi har kun produkter fra anerkendte producenter i vores sortiment. Når vi sammensætter udstyret til tilbuddet,  tager vi altid producenternes leveringssikkerhed med i betragtning.

Vores målsætning

Lynhurtig installation

Fra du har taget din beslutning og takket ja til tilbuddet, bestræber vi os på at allerede inden for nogle få dage, at være færdig med installationen.
Du vælger selv din installationsdato. Nu er det slut med at vente i ugevis på at få gjort dine mødelokaler færdigmonteret.

Vores historie

2017

Solutors re-etableres af en del af den tidligere ejerkreds samt tidligere medarbejdere.

2015 - 2017

Fortsat tilpasning af organisationen, intro af Prowise til uddannelsessektoren, fokus på optimering af AV kompetencer.

2013 - 2014

90-70 medarbejdere, reduktion, Smartboard salg svigter, faldende omsætning, fokus på Polycom, Opstart af relation med Microsoft om ”Skype for Business”, Fokus på bredere AV kompetencer og systemsalg.

2008 - 2012

+100 medarbejdere, Mezzanin kapital investerer med store vækst planer, Stort fokus på Smartboard, navneskifte til Solutors A/S, Flytning til nye lokaler både i Brøndby og Århus. Introduktion af Crestron, Ben-Q, Visiosign, Opstart i Norge. Gazelle virksomhed for 6 gang.

2003 - 2007

40-50 medarbejdere, udvikling i mødelokaler, mere og mere installationsarbejde. Bliver valgt til dansk distributør af SmartBoard.

1997 - 2002

20-40 medarbejdere, ITB AB køber 50%, Opstart med SmartBoard og Polycom, Første salgskontor i Århus.

1992 - 1996

5-15 medarbejdere. Dansk enedistributør af InFocus storskærme

1992

Solutors A/S bliver stiftet under det daværende navn Dansk Data Display