Solutors er godkendt AV-leverandør

Godkendt SKI 02.70 AV-leverandør // AV-løsninger til det offentlige

Solutors er en del af den nye SKI 02.70-aftale, som træder i kraft i 2022.

Derfor kan Solutors nu levere skræddersyede AV-løsninger til det offentlige, dvs. folkeskoler, daginstitutioner, rådhuse, biblioteker, kirker, plejehjem, museer, teatre, idrætshaller og -centre mm.

Kontakt os for at høre mere om levering i henhold til SKI 02.70 →

SKI 02.70 rammeaftale

Nu hænger pris og teknologisk kvalitet for alvor sammen

Fordi Solutors er leverandør på SKI-rammeaftalen 02.70, kan vi levere AV-udstyr og løsninger på konkurrencedygtige vilkår til det offentlige.

Det der er helt særligt ved SKI 02.70 er, at det er et dynamiske indkøbssystem, hvor det offentlige har meget større mulighed for, at vælge præcis den teknologi som dækker lige netop deres behov. Dét har før været svært at imødekomme på én og samme indkøbsaftale, især fordi den nuværende SKI 50.70 aftale er begrænset af de mange forskellige behov og den hastige teknologiske udvikling.

Du kan nu som offentlige indkøber selv sætte barren for, hvad dit konkrete indkøb skal indeholde af nye teknologier – heriblandt også hvor miljøvenligt indkøbet af AV-udstyret kan blive.

Hvad du ønsker skal du få

I Solutors projektafdeling tager vi os af de mere avancerede udbud. Her sidder der højt certificerede specialister med fingeren på pulsen indenfor det nyeste og mest avancerede AV-udstyr. Lad vores projektafdeling sammensætte en løsning der passer perfekt til dine krav og ønsker.

Kontakt os på tlf.+45 61 79 60 59 eller på info@solutors.dk for at høre mere om levering og installation i henhold til SKI 02.70.

Hvad er en SKI 02.70 rammeaftale egentlig?

Statens og kommunernes indkøbsservice (SKI) har valgt at udbyde to aftaler med AV-udstyr: en fællesoffentlig rammeaftale og et dynamisk indkøbssystem. SKI 02.70 hører til under kategorien ‘et dynamisk indkøbssystem’, hvilket gør den til et supplement til ‘den fællesoffentlige rammeaftale’ SKI 50.70. NU kan det offentlige via SKI 02.70 købe skræddersyede løsninger, de nyeste teknologer og opfylder et mere præcist behov, som ikke kan opfyldes på den fællesoffentlige rammeaftale.

Hvem kan købe ind på SKI 02.70 rammeaftale?

  • Kommunalebygninger såsom;

    Folkeskoler, daginstitutioner, rådhuse, foreningshuse, byretsale, biblioteker, kirker, plejehjem, museer, teatre, idrætshaller og -centre og mange mange flere …

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os

Vi er til rådighed 24/7, året rundt, og vi har muligvis Danmarks hurtigste ekspeditionstid. Indenfor 24 timer har du som kunde et præcist, konkurrencedygtigt og velbeskrevet tilbud, der også indeholder et aftalegrundlag, så du nøjagtigt ved hvad vi leverer og hvordan.

Bestil et opkald

Hør mere om SKI 02.70 levering og installation